Groene energie & warmtepompen

Uw energie slim geregeld

Keuze te over

Verlaag uw energieverbruik met groene energie

Jellen helpt uw gebouw ecologisch te verwarmen. Van warmtepompen tot zonneboilers, hij weet alles van groene energie. Warmtepompen verwarmen uw huis op een duurzame manier. Zo draagt u niet alleen zorg voor het klimaat, maar heeft ook uw portemonnee er baat bij.

Een warmtepomp haalt 80 % van de geproduceerde warmte uit natuurlijke bronnen zoals de lucht (aerothermische pompen), de zon en de aarde (geothermische pompen). De overige warmte wordt uit elektriciteit gewonnen. Daardoor ligt uw energieverbruik beduidend lager dan bij een klassieke verwarmingsketel.

Wist u dat een warmtepomp bovendien gebruikt kan worden om uw huis te verkoelen? Zo geniet u van verwarming en airconditioning in één systeem!

Waterpompen
zonneboiler
Warmtepomp 2
Ventilatie
Innovatieve systemen

Warm water
op elk moment

Naast warmtepompen plaatst Jellen innovatieve zonneboilers. Daarmee kan u in de zomer water opwarmen zonder van het openbare energienetwerk af te hangen. Collectoren op uw dak absorberen de warmte van de zon.

Die warmte wordt door kleine buisjes met water opgevangen en naar een opslagvat geleid. Het warme water in dat vat kan u dan gebruiken voor allerlei huishoudelijke taken (o.a. douchen & afwassen), voor de centrale verwarming en zelfs om uw zwembad te verwarmen.

Uitsluitend topmerken

Interesse in groene energie?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!